Tavane extensibile

Înstalarea
tavanelor extensibile
in Moldova
de la 6 euro / м2

producerea • livrarea • înstalarea

Consultaţia gratis

Gama largă a tavanelor extensibile

 • 9

  Tipuri de tavane

 • 99

  Culori si nuanţe

 • 10ani

  Garanţie

 • Germania

 • Germania

 • Belgia

 • Franta

 • Italia

 • China

Timp de 8 ani de activitate am instalat
aproximativ 112.000 de metri de tavane extensibile.

Vedeți exemplele lucrărilor efectuate

Tavanul extensibil lucios cu multe nivele. Restaurant Papion Bucureşti.

Înstalarea 72 ore

Tavan alb mat. Sala de festivităţi Poiana Bradului, Chişinau, Moldova.

Înstalarea 72 ore

UV Împrimare pe factura satină cu Înstalarea pe perete. Salonul de frumuseţe Monro. Chişinău, Moldova

Înstalarea 72 ore

Tavanul extensibil lucios negru şi împrimare foto înstalată pe perete. Apartament în Chişinău.

Înstalare 72 ore

Împrimare foto pe factura mată. Apartament în Chişinău.

Înstalare 72 ore

Împrimare foto pe factura lucioasă. Bucătăria. Casa privata în Chişinau.

Înstalare 72 ore

Împrimare foto pe factura satină. Apartament în Chişinău.

Înstalare 72 ore

Tavanul extensibil lucios în combinarea cu construcţia di gipsocarton. Camera pentru copii.

Înstalare 72 ore

Împrimare foto pe factura mată in combinare cu constructia din gipsocarton.

Înstalare 72 ore

Aflaţi cum puteţi obţine 30% reducere

Tavan extensibil de la 6 euro în 24 de ore

Selectați modelul tavanului pentru a afla preţul

Tavan lucios

Acesta are o capacitate înaltă de a reflecta fluxul de lumină, creând astfel un efect de oglindă și, prin urmare, camera devine mai profundă, mai spațioasă și mai mare.
Tavanul lucios are un aspect incredibil de luxos. El va reprezenta un accent în conceptul întregului interior al camerei contribuind cu căldură și confort suplimentar și, bineînțeles, o va decora.

Calcularaea costului

Tavan mat

Suprafața tavanelor extensibile mate reprezintă o imitație exactă a tavanelor tencuite tradiționale odată ce nu produc reflexii de lumină. Tavanele extensibile mate sunt întotdeauna binevenite în cele mai variate tipuri de spații. Sunt tavane clasice, care sunt mereu solicitate atribuind spațiului stil și eleganță. Tavanele extensibile mate creează o atmosferă confortabilă și relaxată și învăluie cu suprafața sa netedă

Calcularea costului

Tavan de satin

Tavanul extensibil satin este opțiunea medie între tavanul mat și cel lucios. La fel ca și cel mat, acesta reprezintă o suprafață vopsită perfect plană, însă vopseaua este mai scumpă. La fel ca și cel lucios, acesta are un efect reflectorizant, dar aceste reflecții sunt abia vizibile. Satinul oprește razele de lumină, dar nu reflectă obiectele. Satinul perfect neted cu un ușor luciu mătăsos nu va distrage atenția, ci doar va completa orice interior

Calcularaea costului

Tavan cu imprimarea foto

Tavanele extensibile imprimate pot fi utilizate oriunde. Ele au toate avantajele unui tavan extensibil tradițional. Prin intermediul acestor tavane casa dumneavoastră va deveni plină de confort, farmec și, ceea ce este cel mai important, de originalitate.

Calcularea costului

Tavan cu multe nivele

Aceasta este una dintre cele mai interesante soluții pentru un interior modern. Prin combinarea diferitelor niveluri întregul design are un aspect elegant și neobișnuit, care atrage atenția și subliniază gustul individual al proprietarului. Acest finisaj este potrivit pentru decorarea oricărui spațiu și mereu va avea o imagine avantajoasă.

Calcularea costului

Tavan Cerul instelat

Tehnologia oferă posibilitatea de a realiza diferite proiecte pe tema cerului nocturn și a spațiului: imitarea constelațiilor, crearea unui efect de sclipire a ”stelelor”, imaginea galacticii.
Această soluție de iluminare este perfectă atât pentru proiectarea clădirilor rezidențiale cât și celor comerciale și de divertisment, atribuind astfel o atmosferă specială oricărui spațiu.

Calcularea costului

Apply

O particularitate a acestor tavane - este decupajul decorativ pe pânza întinsă. Acesta permite decorarea artistică a tavanului într-un mod nou și complet diferit de cele precedente.
Pot fi reprezentate flori, figuri, fluturi, suprafața Lunii, diferite grile… orice doriți. Jocul decupajului artistic, culorii și luminii, dar și a reflexiei poate determina un subiect care se va repeta în decorul interiorului. Cu ajutorul decupajului artistic în jurul lustrei și lămpilor poate fi creată o imitație de rozete decorative.

Calcularea costului

Tavan semitransparent

Tavanul extensibil translucid reprezintă o pânză care permite trecerea parțială a luminii. Dacă nu se utilizează lumina de fundal, culoarea materialului va fi deschisă, dar nu albă. De obicei un asemenea tavan este utilizat cu o lumină de fundal. O metamorfoză se produce cu camerele decorate cu un tavan extensibil translucid - acestea devin extrem de confortabile și relaxante

Calcularea costului

Парящие

Tavanul extensibil plutitor este un concept original de design. Cei, care preferă să fie înconjurați cu obiecte unice și tind să creeze un interior irepetabil, ar trebui să acorde o atenție noului produs original – tavane extensibile plutitoare. Acesta este un tavan incredibil de frumos, care pare a fi suspendat în aer (fără a atinge pereții). Un astfel de efect vizual interesant este realizat prin instalarea pe perimetrul tavanului a unor lumini LED.

Calcularea costului

Tavane extensibile de calitate europeană confirmată prin certificate corespunzătoare.

 • Certificat de inregistrare

 • Certificat Sanitar

 • Aviz Sanitar

 • Certificat Sanitar

Întrebări frecvente

 • Nocivitatea tavanelor extensibile este deseori exagerată. Substanțele nocive din componența peliculei (clor) sunt eliberate doar la temperaturi înalte, sau în timpul arderii. În realitate nocivitatea vopselelor, laminatului sau tencuielii este cu mult mai mare. Este de asemenea important de ales pelicule de înaltă calitate de la producătorii verificați.

 • Instalarea unui tavan extensibil este efectuată la etapa când pereții sunt pregătiți pentru vopsire finală sau pentru lipirea tapetelor. Uneori poate fi rațional de divizat instalarea tavanului extensibil în 2 etape : la prima etapă sunt efectuate lucrările cele mai murdare, adică instalarea profilului și a ramelor pentru dispozitivele de iluminare, apoi clientul încleie tapetele sau vopsește pereții și la cea de-a doua etapă este efectuată instalarea tavanului.

 • Mulți sunt preocupați de această întrebare de când există tavanele extensibile!!! Adevărul este că pelicula este foarte puternică, ea poate rezista la greutatea de 100 de litri de apă pe 1 mp, prin urmare, nici un dop nu-i poate dăuna. Singurul lucru care este periculos pentru tavanele extensibile - sunt obiectele ascuțite

 • În cazul inundației de sus, tavanul extensibil va fi salvatorul vostru!!! În primul rând pelicula este rezistență la umiditate și după scurgerea apei același tavan poate fi instalat la loc. În al doilea rând fiind un material foarte rezistent tavanul extensibil va reține apa, care ar fi putut dăuna reparației dumneavoastră . Doar trebuie să ne telefonați și experții noștri vor scurge apa, vor usca spațiul de după tavan și îl vor reinstala la loc.

 • Principalul criteriu pentru apariția mucegaiului sau condensului este diferența de temperaturi. Pelicula PVC nu creează o astfel de diferență, deoarece ea ia temperatura camerei. Acesta este încă un avantaj al tavanului extensibil, care face posibilă utilizarea sa în diferite spații (băi publice, saune, garaje, băi individuale, balcoane).

 • Coborârea minimă a nivelului de tavan în cazul instalării tavanului extensibil – este 3,5 -5 cm, adică lățimea profilului. În ceea ce privește coborârea criteriul de bază este dorința clientului.

 • Întreținerea unui tavan extensibil este foarte simplă. Este suficient să fie spălat cu un burete umed obișnuit cu adăugarea unei soluții de săpun, iar apoi să fie șters cu o petică uscată de bumbac. Pentru îngrijirea suprafețelor lucioase poate fi utilizat lichidul pentru spălarea ferestrelor, ceea ce îi va da un plus de strălucire tavanului dumneavoastră.

Au ramas intrebari? Adresati-ni-le noua!

Отзывы наших клиентов

 • Гуцу Антон

  г. Кишинев

  Матовый потолок в квартиру

  Договоренности по времени, стоимости и используемым материалам исполнены в срок, как договаривались и именно то, что выбрали. Как позже выяснилось, именно 2 года тому назад заказывали потолки именно у этой организации. Вот так. Прошли годы, а качество неизменно!

 • Muzîca Olesea

  or. Chişinău

  Tavane extensibile în apartament

  Натяжной потолок идеальное решение для всей квартиры особенно для ванной, я в это убедилась еще раз. В ремонте очень важно везение, мне повезло, не прогадала обратившись к ребятам. Отлично, быстро и качественно установили, 46 кв установили за один день со всеми проемами для люстр. Профиль максимально высоко установили, стены не потеряли в длине. Нас немного затопило, потолок выдержал, ребята просто слили воду и снова красота. Хорошие приятные мастера, я осталась довольна)))

 • Бобок Нику

  г. Кишинев

  Сатиновый потолок в офис

  Замерщик приехал в оговоренное время, ответил на все вопросы (а было их много, т.к. с натяжными потолками раньше дела я не имел). Установка была через пару дней, большое спасибо ребятам за слаженную и оперативную работу! Потолки радуют глаз, рекомендую всем знакомым.

Contactele noastre

“DECOGRUP COM” SRL
or. Chisinau
st-la Teatrului 2/1

Orele de Lucru:
Luni-Vineri de la 9.00 pina la 18.00
Simbata, Duminica- zile libere

Email: decogrup@gmail.com

Telefon:
068-640-010

Solicitati un apel